If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
може ли да се сложи ангел айс на 166 на старата маска
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
чшшшшшшшшшшшшш аре сега да не издребняваме..бов мов туй то.
Понеже не сте колеги и се подигравате на момчето,ще му дам една идея безплатно.
На есен като редите зимнината..така де зарзавата,туршията или както му се вика там.
Сега по темата,взимаш една капачка,ама да е от лютеница "Хорце" на Първомай.Внимавай,много е важно да е такава.Режеш едно парче 62 на 62мм и с малко сила го завираш изодзаде.Гаранция свиренето ще е на ниво.Кво ше даваш пари за глупости.
Коментара ми може спокойно да се "пейстне" у другата тема за баш бов
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
... преработеното хидравлично окачване и подскачащите 166 - ци.
Лелелеле не се сетих пръв какъв пропуск. Любо водиш с едно на нула
Чак ме хвана яд на мене си
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Аз не мога да разбера, вие 'АлфаРомео' за нещо повече от останалите трошки на пътя ли я мислите, че на нея да не може да се слагат дневни светлини, светодиоди, мигалки, пищялки и всякакви други чудати измишльотини?
Жестоко се лъжете, батанки, жееееееееестоко!!!
Kuku,мислех те за кореняк от Банишора,недей да ми разваляш мнението ако ме разбираш де
Comment