Известие

Collapse
No announcement yet.

може ли да се сложи ангел айс на 166 на старата маска

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Не е истина просто

Comment

батки намажете се

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Ей го тоя няма как да не го видите има бол светлини

https://www.youtube.com/watch?v=55lk...88A4&index=128
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

чшшшшшшшшшшшшш аре сега да не издребняваме..бов мов туй то.
          Понеже не сте колеги и се подигравате на момчето,ще му дам една идея безплатно.
          На есен като редите зимнината..така де зарзавата,туршията или както му се вика там.
          Сега по темата,взимаш една капачка,ама да е от лютеница "Хорце" на Първомай.Внимавай,много е важно да е такава.Режеш едно парче 62 на 62мм и с малко сила го завираш изодзаде.Гаранция свиренето ще е на ниво.Кво ше даваш пари за глупости.
          Коментара ми може спокойно да се "пейстне" у другата тема за баш бов
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

След темите за светлинното шоу и тази за фанфарите, с нетърпение очаквам и тази за преработеното хидравлично окачване и подскачащите 166 - ци.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              След темите за светлинното шоу и тази за фанфарите, с нетърпение очаквам и тази за преработеното хидравлично окачване и подскачащите 166 - ци.
              ааа не следва flame kita

http://www.youtube.com/watch?v=EzgMN...288A4&index=19
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                ... преработеното хидравлично окачване и подскачащите 166 - ци.
                Лелелеле не се сетих пръв какъв пропуск. Любо водиш с едно на нула
                Чак ме хвана яд на мене си

Click image for larger version

Name:	ttttttttttek5.jpg
Views:	1
Size:	31.4 Килобайта
ID:	2322103Click image for larger version

Name:	zoo.jpg
Views:	1
Size:	97.4 Килобайта
ID:	2322104
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                  Живко бате..това е кораба на Блейк

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Живко бате..това е кораба на Блейк
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

А ве батки, ето ви подскачащо GT, трябва само да се поизчука и сте в джаза... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1itgf5

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        А ве батки, ето ви подскачащо GT, трябва само да се поизчука и сте в джаза... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1itgf5
                        Половината екстри са безопастност и контрол
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Аз не мога да разбера, вие 'АлфаРомео' за нещо повече от останалите трошки на пътя ли я мислите, че на нея да не може да се слагат дневни светлини, светодиоди, мигалки, пищялки и всякакви други чудати измишльотини?
                          Жестоко се лъжете, батанки, жееееееееестоко!!!
                          sigpic

Comment

Kuku,мислех те за кореняк от Банишора,недей да ми разваляш мнението ако ме разбираш де

Comment

Грешиш
                              В Банишора имам имот, но съм си вкоренен Надежденец

Майтапа на страна - щом вие може да се ебавате, защо аз да не мога.... ако мЪ разбираш
                              sigpic

Comment

Няма значение..уважавам банишорци..вече и надежденци

абе хубаво се посмяхме на чужд гръб,аз най-вече.
                                Дано Крум да не ни събира ай питата че ша стане лошо да ме изгърбят преди новата година
                                Last edited by Linkestis; d.m.y г., 22:34.

Comment

Working...
                                X